Stäng

Majhälsning och lite om våra bordsskivor och restaurangbord

Hej och välkomna till Realisera och vår bloggpremiär! Här kommer vi att hålla dig uppdaterad om våra produkter och om offentlig inredning, branschen och möbler i allmänhet.

Topalit bordsskivor
Just nu puffar vi gärna för våra bordsskivor från Topalit av högsta kvalitet och till klart överkomliga priser. De passar tillsammans med vårt utbud av stativ och ger dig en perfekt lösning för uteserveringen eller uteplatsen. Bordskivorna finns i en mängd stilrena utföranden från klassisk teak eller marmor till trendig stålborstad betong, vilket gör att de pryder allt från den stilrena hotellobbyn till hippa söderhaket.
Vad är det då som är så speciellt med Topalit restaurangbord? Ja om du drivit café eller restaurang tidigare så vet du hur hårt slitaget kan vara. Hur ofräscht det ser ut med repiga bord, och hur glad personalen blir över att ägna evigheter åt att torka slitna krogbord rena efter stängningsdags och ett svettigt arbetspass.
På Topalit har man järnkoll på ytbehandling och material efter 40 år i branschen, och bordsskivorna är i det närmaste outslitliga med ett repskydd som motstår nästan allt. Glömmer en överförfriskad gäst cigaretten på bordet? Inga problem alls - ytskiktet tål kontaktvärme på upp till 180 grader celsius, så det blir inte ens ett märke i bordet. Bara fram med våtduken så är det borta.
Och tillhör du de som kör uteserveringen året runt med infravärme? Inga problem, Topalit cafébord klarar av utetemperaturer mellan -50 och +90 grader, så tänker du inte öppna verksamhet i norra Sibirien så har du ingenting att ora dig för. Vi snackar om konditoribord som används världen över och på bägge sidor om ekvatorn.
Topalit drog igång på 70-talet när ett gäng om 14 experter på ytskikt och pressmaterial drog igång verksamhet. Alla deras deras utebord tillverkas i en och samma fabrik, naturskönt belägen i den österrikiska byn Ampflwang, omgiven av grönskande berg och snötäckta alper. Sedan 70-talet har verksamheten växt rejält, men företaget satsar vidare på lokal förankring och tillverkning. Och eftersom byn har knappa 1500 invånare, så är det en av ortens största arbetsgivare.
Så ta en titt på våra topalitskivor och planera vidare för vårens uteservering, sommar och sol!