Stäng

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ

Realisera grundades 2004 och är idag ett tongivande och dynamiskt växande företag  med hög kompetens inom möbler och inredning för det offentliga rummet.

Vi arbetar inom områdena restaurang/hotell, kontor/konferens, kongress/event och skola/utbildning.

Vi levererar möbler och inredning med hög servicegrad och alltid med kunden i fokus. Vi arbetar med kund och -behovsanpassade lösningar, och med vårt stora nätverk av leverantörer och producenter erbjuder vi den bästa lösningen till det bästa priset. Vi hjälper vår kund att ta fram en lösning, där design och funktion är i balans och som matchar företagets vision och verksamhet.

Hög kvalitet i harmoni med ett marknadskraftigt pris är viktigt för oss. Våra egna produkter tillverkas i nära samarbete med ledande producenter i Europa, som har en lång tradition av gediget hantverk och hantverksskicklighet. Vi har även produkter tillverkade i Kina, i högeffektiva anläggningar med stor produktionskapacitet.

Vår kollektion är bred och flexibel, med både klassisk och samtida design, produkter som speglar dagens marknad och efterfråga.

Realisera är en engagerad partner och vi ställer höga miljö och –kvalitetskrav på våra leverantörer, gällande produktion, service och transporter.