Stäng

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Samtliga priser är angivna i SEK exklusive moms. Moms och eventuell frakt tillkommer. Vi reserverar oss för eventuell prishöjningar på grund av valutaförändringar eller vid felskrivningar på webbsidan och i kataloger. Vi förbehåller oss rätten att under webbsidans och katalogens giltighetstid ändra priser och villkor.

Vid beställning av ett värde understigande 2000 kr debiteras en expeditionsavgift på 200 kr.

För att minska små transporter debiteras order under 500 kr med en miljöavgift på 250 kr.


FRAKT, LEVERANS, MONTERING

Leverans gäller fritt vårt lager, gods kan även hämtas på vårt lager.

För leverans med fraktbolag debiteras fraktkostnad enligt särskild prislista.

Uppgifter om kostnad för frakt och montering lämnas av säljaren då dessa priser varierar beroende på volym och leveransadress.

Transportskador av gods måste anmälas till chauffören vid leverans. Antal kolli ska överrensstämma med följesedeln innan denna signeras. Eventuella avvikelser noteras på fraktsedeln och anmäls direkt till chauffören.

 

RETURER

Innan retur av gods måste köparen alltid kontakta säljaren för godkännande. Godset skall returneras i originalemballage. Bruten förpackning kan inte returneras. Specialbeställda varor får inte returneras. Om returen beror på köparen krediteras 80 % av fakturerat värde.


OFFERT

Om ingen giltighetstid utsatts gäller offerten 30 dagar från offertens datum.

Offert inklusive bilder, ritningar, kalkyler och andra handlingar med tillhörande rättigheter är säljarens egendom. Köparen har inte rätt att nyttja uppgifterna till skada för säljaren, lämna ut uppgifter till tredje man eller dra nytta av de skräddarsydda lösningar som ingår i offerten.


ÄGANDERÄTTEN TILL VARAN

Äganderätten till varan övergår till köparen först då hela köpesumman är betalad.