Stäng
Startsida / Utemöbler / Restaurang / Utomhusbord / Bordsstativ till uteservering

Utomhusbord / Bordsstativ till uteservering

Realisera kan förbättra ert utomhus utrymme och ge er en avslappnad stil på er uteservering. Oavsett vilken stil och vilket utrymme ni har till ert förfogande så har vi borden till er uteservering. Hos oss finner ni bord av kvalité och vi har allt ifrån klassiska bord i gjutjärn till moderna bord i aluminium.

Vi gör det bästa av er uteservering genom att utrusta dem med möbler som är bekväma och uttrycker er stil. Välj tåliga bord till uteserveringen som är väderbeständiga och välgjorda. Vi hjälper till att välja ut bord och stolar samt rekommenderar färgsättning av kuddar och dynor.

Linjerna mellan ute och inne suddas ut mer och mer och vi hjälper er att få med er stilen till uteserveringen. Vi svenskar äter gärna ute redan från tidig vår vilket ställer höga krav på möblerna. Vi har många väderbeständiga bord för utomhusbruk att välja mellan! Om utrymmet tillåter så har vi även loungestolar, sidobord, serveringsbord, skåp och andra möbler för att göra det mesta av din uteservering. Vi på Realisera hjälper er att knyta ihop er innemiljö med er utemiljö.